Det här är Derome Plusshus

Derome Plusshus producerar och levererar prefabricerade småhus och flerbostadhus. Med över 70 års erfarenhet i branschen är vi kunniga och effektiva inom husproduktion och strävar alltid efter att förenkla för dig som kund.

Derome Plusshus producerar bostäderna i egna fabriker och tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. Vi tillverkar våra hus av trä som vi sågat i våra egna sågverk. Derome arbetar nämligen med hela kedjan från skog till färdigt hus. Det gör kvalitetssäkringen och kontrollen över våra produkter helt unik.

Vi levererar hus byggda i planelement eller som volymer. Beroende på vilken typ av projekt som ska uppföras, kommer vi överens om vilken tillverkningsmetod som passar bäst till respektive projekt.

Hög kompetens inom alla delar av byggprocessen

Med kunden i fokus och ett erfaret team av egna projektledare och konstruktörer, är vi den effektiva leverantören till såväl större som mindre byggprojekt.

Vi har ett stort nätverk av välrenommerade arkitekter, akustiker, energikonsulter och brandingenjörer som vi samarbetar med för att få välplanerade områden. Vi sätter stor vikt att bostädernas uttryck och gestaltning ska uppfylla såväl kundens önskemål som ta hänsyn till omgivningarnas förutsättningar.

Våra egna a-ritare och konstruktörer projektanpassar våra produkter efter kundens önskemål och säkerställer en optimerad produktionsprocess. Vi är ett bollplank under hela projektet och för en tät dialog med våra kunder.

Entreprenadavdelningen med erfarna byggledare planerar tidigt in leveranser och montage att arbetet på byggplatsen blir effektivt. Vår mångåriga kunskap inom alla delar av byggprocessen gör att våra kunder kan känna sig trygga – från ritning till färdigt hus.