2019-10-02

Derome stödjer Bröstcancerförbundet

Precis som skogen, byter också Derome färg på hösten. Nu i oktober blir vi återigen rosa för att stötta Bröstcancerförbundet i deras livsviktiga forskning mot bröstcancer.

Även i år färgas våra virkespaket rosa i syfte att stödja Bröstcancerförbundets arbete. Varje månad säljer vi tusentals virkespaket, både inom Sverige och på export till utlandet och för varje sålt paket kommer 5 kronor att skänkas till Bröstcancerfonden. Pengar som går till forskning och att öka medvetenheten om sjukdomen. Så här säger Gunnar Jakobsson, VD Derome Timber om årets initiativ.

- Ansvarstagande är ett av Deromes kärnvärden och detta engagemang är helt i linje med hur vi i praktiken försöker leva efter vår värdegrund. Vi har både kunder och medarbetare som drabbats, eller som är nära anhörig.

Höjer ribban med egen insamling 
Nytt för i år är att vi har aktiverat en egen insamling, dit vi också uppmanar alla kunder och medarbetare att skänka pengar. Insamlingen sker digitalt via Bröstcancerförbundets hemsida och alla som vill kan vara med och bidra med pengar till forskningen. Ulrika Gustavsson, Marknadsansvarig på Derome är ansvarig för genomförandet av årets kampanj och har goda förhoppningar.

- Genom att delta i detta viktiga initiativ siktar vi på att samla in ett rejält bidrag till Bröstcancerforskningen.  Derome är ett stort företag med verksamhet över hela landet. Ansvarstagande finns som en röd tråd i allt vi gör och vi hoppas på ett stort engagemang från både kunder och medarbetare.

De rosa paketen kommer att synas under hela oktober månad. Kampanjen kan du bland annat följa på Instagram och Facebook där vi löpande kommer att inspirera och uppmana till att fylla insamlingsbössan. 

Vill du veta mer? Kontakta Ulrika Gustavsson, Marknadsansvarig på 0340-666437 

Derome klär in sina virkespaket i samarbete med Trioplast.