Våra byggsystem


Bygga med planelement

I vår husfabrik i Anneberg utanför Kungsbacka har vi över 70 års erfarenhet av att producera prefabricerade byggsatser som planelement till såväl småhus som flervåningshus. När du väljer planelement som tillverkningssätt för ditt husprojekt får du en stor flexibilitet att utforma
bostäderna precis som du önskar. Vi tillverkar efter dina önskemål, men är måna om att ha en nära och tät dialog genom hela projektet.

Läs mer om vår energieffektiva väggkonstruktion här.

Bygga volymhus

I tre av våra produktionsanläggningar, Värö, Kristinehamn och Renholmen bygger vi bostäder med modern, industriell volymbyggnadsteknik. Vår tillverkningsmetod är rationell och erbjuder möjligheten att skapa villor, radhus och flerbostadshus med korta ledtider från montage
till inflyttning.

Genom att leverera bostäderna i väldigt hög färdigställandegrad förkortar vi tiden på byggarbetsplatsen, vilket sparar både tid och pengar. Med våra egna, kunniga hantverkare färdigställer vi redan i fabrik allt från golv och väggbeklädnad till köksinredning med vitvaror och färdiga badrum sätts på plats, vilket ger ett effektivt tillverkningsflöde.

Eftersom alla hantverkare jobbar under ett och samma tak kan vi både säkra kvaliteten och effektivisera arbetet i alla led. När husvolymerna sedan monteras på byggplats kan du räkna med att slutkunden har möjlighet att flytta in cirka tio veckor senare.

Teknisk sektion_web.jpg

Se teknisk sektion som PDF